liberinteleorman.ro

Costin Fierăscu și-a lansat candidatura la Primăria Roșiori în prezența lui Dacian Cioloș

22 februarie 2020

Astăzi a avut loc inaugurarea sediului PLUS Roșiorii de Vede, loc numit și ,,Casa cu poveste”. Costin Fierăscu și-a lansat candidatura la Primărie și a prezentat planul pe care l-a creionat pentru a reconstrui orașul.

Alături de candidatul alianței USR-PLUS s-a aflat Dacian Cioloș, Președintele PLUS și reprezentanții conducerii județene PLUS și USR. Creativitatea, dar și meticulozitatea, caracteristici care stau la baza meseriei de arhitect, îi dau convingerea lui Costin că lucrurile pot fi mai frumoase și acasă. Conferința de presă a fost un prilej bun pentru a transmite mesajul de mobilizare și încurajare, la fel cum au fost și discuțiile cu roșiorenii care au dorit să îi fie alături în acest moment important.

Alianța USR-PLUS dorește să transmită un mesaj pozitiv teleormănenilor, întărind ideea că lucrurile pot fi schimbate în bine, se arată în comunicatul remis de PLUS Teleorman ziarului Liber în Teleorman.

https://www.facebook.com/PLUSRosioriiDeVede/videos/520483025263908/?epa=SEARCH_BOX
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Deputatul de Teleorman Mara Calista, la Săptămâna Parlamentară Europeană

Următorul articol

CORONAVIRUS: Un deputat de Teleorman este izolat la domiciliu

Cele mai recente articole de Actualitatea politică