Costin Fierăscu este candidatul desemnat al PLUS Teleorman la Primăria Roșiorii de Vede

în Actualitatea politică/Administratie

PLUS Teleorman și-a desemnat astăzi candidatul pentru Primăria Roșiorii de Vede, luând-o astfel înaintea partidelor mari, care încă nu și-au identificat cele mai bune resurse pentru lupta localelor. Mai mult, cel care va duce greul bătăliei pentru o primărie grea a județului, condusă actualmente de PSD, este Costin Fierăscu, un tânăr arhitect, care își dorește să dea un semnal al schimbării prin implicarea lui. De altfel, grupul tinerilor din Roșiori care s-au coalizat sub umbrela PLUS Teleorman are deja o imagine foarte bună la nivel județean, iar Costin este una dintre figurile cele mai reprezentative ale formațiunii.

Sesiunea de dezbatere organizată astăzi în cadrul PLUS Roșiorii de Vede a durat două ore, iar candidații și-au prezentat studiile, programul politic și au răspuns întrebărilor din sală. Înscriși în cursa internă au fost doi candidați: Constantin Fierăscu care a avut o pondere de 61% și Costel-Constantin Stăvărache cu o pondere 39%.

Am discutat cu Costin imediat după ce a aflat decizia colegilor săi și acesta ne-a spus că este pregătit pentru lupta care urmează și că, prin implicarea personală, își dorește să dea un imbold și altor colegi din PLUS să candideze în localitățile din care sunt.

„O să fie foarte greu să schimbăm mentalități, mentalitatea de gașcă e deja foarte bine înrădăcinată în Teleorman. O să fie mult de muncă. Eu am vrut să particip ca să dau o direcție, vreau dezbateri pe proiecte, vreau proiecte de calitate și oameni pricepuți și implicați. Avem discutii de purtat cu PNL și USR, chiar mi-aș dori o dezbatere comună în vederea localelor. Eu cred că trebuie să ne asumăm să tragem partidul după noi. Oamenii știau de grupul de tineri de la Roșiori și dacă nu ne asumam o candidatură, cădeam în penibil.. Eu vreau ca oamenii să înțeleagă că e important să candideze, vreau o campanie modernă la locale. O să cucerim Teleormanul cu mici succese care vor radia în restul județului.”

Costin Fierăscu, candidatul PLUS la Primăria Roșiorii de Vede

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*