liberinteleorman.ro

Corul bocitoarelor lui Dragnea a luat Facebook-ul cu asalt

fb4Carmen Dumitrescu

Cu prilejul condamnării sale, Liviu Dragnea a dat dovadă de o verticalitate incontestabilă. Renunțarea la funcții, în contextul unei sentințe nedefinitive, a demonstrat celor care aveau îndoieli cu privire la caracterul politicianului că Dragnea nu se împacă prea bine cu statutul de victimă. Da, această postură se potrivește cu Năstase sau cu „dragă Stolo”, dar în niciun caz cu unul ca Liviu Dragnea, care se simte în pielea lui un erou din cărțile de istorie. Săracii pesediști din Teleorman, înduioșați de drama prin care liderul lor trece și plini de un exces de zel de-a dreptul condamnabil, au avut grijă să dărâme în numai câteva ore mitul puternicului Dragnea. Încă din ziua condamnării, rețeaua de socializare Facebook a început să fie asaltată de postări ale pesediștilor teleormăneni, legate de suferința unui veritabil erou național, care plătește din cauza lui Băsescu, obsesia supremă a tuturor celor care și-au ales calea social-democrației în România.

fb3 Începând cu Timotei Stuparu și terminând cu Viorica Dăncilă, toți pesediștii de frunte ai județului s-au înscris într-un cor al bocitoarelor, care n-a reușit nici măcar să fie original. Boboc și Simionescu nu și-au găsit cuvintele de tristețe, așa că l-au distribuit pe mai înțeleptul lor coleg, Timotei Stuparu, în timp ce Dăncilă dă cu sete în liberalii care refuză să se auto-condamne, din solidaritate cu Dragnea.

Fb2 Fb

Numai Drăgușin demonstrează, din nou, că n-are niciun motiv să pupe dosul baronului, el fiind cam singurul pesedist care s-a ridicat prin munca lui, fără intervenții pe la stăpânire. De aceea, cel puțin pe Facebook, Drăgușin s-a abținut de la postări. Dincolo de toate acestea, am înțelege corul bocitoarelor din PSD dacă am ști că lui Liviu Dragnea îi servește la ceva. Din păcate, cei care-i plâng acum de milă public, ca fariseii, sunt cei care-i cauzează două tipuri de probleme: enervează următoarea instanță și îi strică lui Dragnea imaginea de bărbat adevărat. Având în vedere că de candidat nu mai are dreptul s-o facă prea curând, măcar cu o imagine bună putea să rămână și liderul suprem, care  – ce să vedeți? – nu-și plânge de milă pe Facebook. Totuși, e și vina lui. Dacă nu răspundea pupăturilor dorsale cu privilegii și funcții în anii precedenți, oamenii ăștia de vază ar fi știut să-i respecte demnitatea. Ce e drept, totul se plătește!

Advertisement

1 Comment

  1. Fiti linistiti, Dragnea nu plaeca de la conducerea psd ! Sunt convins ca a platit multe publicatii si postaci pentru a”curge’ un tunami de SCRISORI DE LA OAMENII MUNCII ce vor solicita sa nu plece de la cirma campaniilor electorale . In aceasta situatie el va fi „obligat” sa retraga anuntul de deminie din funciile de la psd. Punem pariu ca asa va fi ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul de la Bragadiru, condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare

Următorul articol

Condamnații politicianului de vârf al teleormănenilor

Cele mai recente articole de Actualitatea politică