liberinteleorman.ro

Coronavirusul nu ocolește județul Teleorman: o femeie întoarsă din Spania a primit astăzi confirmarea

15 martie 2020

Zilele trecute, o femeie în vârstă de 70 ani era condusă la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, prezentând simptome specifice de infectare cu noul virus. Aceasta avea febră ridicată și tușea. De altfel, vecinii femeii susțin că întreaga familie din Spania a femeii este contaminată cu virusul, iar după întoarcerea sa de la rude, boala a început să se manifeste. Și mai interesant e faptul că femeia a ajuns la Infecțioase nu în izoletă, ci cu Ambulanța SMURD, din care a coborât singură. Vecinii spun că femeia nu s-a auto-izolat după întoarcerea din țară, astfel că acum autoritățile fac și o anchetă epidemiologică, în urma căreia se vor identifica toate persoanele care au intrat în contact cu bătrâna.

Revenim cu detalii.

4 Comments

  1. De ce nu spuneti cu subiect si predicat cine este persoana? Noi cum putem sa o evitam da ca nu stim despre cine este vorba?

    • Nu avem voie să dăm date cu caracter personal în astfel de situații. Dar nu mai e cazul s-o evitați că e deja la București. Putem să vă spunem că locuiește pe strada Frații Golești din Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

De săptămâna viitoare, România intră în stare de urgență

Următorul articol

În Teleorman nu se mai folosește izoleta, pentru că s-au terminat filtrele

Cele mai recente articole de Administratie