Coronavirusul nu ocolește județul Teleorman: o femeie întoarsă din Spania a primit astăzi confirmarea

în Administratie/Sănătate

Zilele trecute, o femeie în vârstă de 70 ani era condusă la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, prezentând simptome specifice de infectare cu noul virus. Aceasta avea febră ridicată și tușea. De altfel, vecinii femeii susțin că întreaga familie din Spania a femeii este contaminată cu virusul, iar după întoarcerea sa de la rude, boala a început să se manifeste. Și mai interesant e faptul că femeia a ajuns la Infecțioase nu în izoletă, ci cu Ambulanța SMURD, din care a coborât singură. Vecinii spun că femeia nu s-a auto-izolat după întoarcerea din țară, astfel că acum autoritățile fac și o anchetă epidemiologică, în urma căreia se vor identifica toate persoanele care au intrat în contact cu bătrâna.

Revenim cu detalii.

4 Comments

  1. De ce nu spuneti cu subiect si predicat cine este persoana? Noi cum putem sa o evitam da ca nu stim despre cine este vorba?

    • Nu avem voie să dăm date cu caracter personal în astfel de situații. Dar nu mai e cazul s-o evitați că e deja la București. Putem să vă spunem că locuiește pe strada Frații Golești din Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*