liberinteleorman.ro

Corina, Lora și Anna Lesko au încununat Zilele orașului Videle

9 iunie 2015

Monica Vasilescu

11150492_961642830555202_3843784794401155523_n 11412358_961641663888652_3653052609264502515_nDe sărbătoarea preferată a videlenilor, primarul Nicolae Bădănoiu a depus toate eforturile pentru a mulțumi pe toată lumea. Cetățenii, petrecăreți din fire, au venit în număr considerabil în central orașului, pentru a lua parte la activitățile pregătite cu sârg pentru marea aniversare prilejuită Zilelor orașului Videle. Vineri și sâmbătă, videlenii au avut parte de zile pline.

În prima zi de sărbătoare, printre activitățile culturale și-a făcut loc o expoziţie de pictură, semnată de pictorii Aurelia Ion și George Moise, alături de tinerii artişti ai oraşului Videle, găzduită de sala de şedinţe a primăriei, dar și un simpozion de istorie “Videle – trecut şi prezent”, realizată cu participarea instituțiilor de învăţământ din oraș, desfășurată în amfiteatrul Liceului Teoretic Videle.

Ca în fiecare an, evenimentul a cuprins și activități sportive. Este vorba despre un concurs de șah și table, derulat în parcul din fața Primăriei Videle, finala la fotbal “Cupa oraşului”, găzduită de stadionul orăşenesc și premierea finaliştilor acestei competiții. Nu putea lipsi programul artistic, momentul cel mai așteptat din zi. Pe scena de la Videle au urcat tinerii Trupei de dans modern ,,Crisdance”, a Școlii Gimnaziale nr.1 şi nr. 2, Ansamblul Vlăsceanca, dar și artiști cu renume național precum Victoriţa Lacătuşu, Marius Măgureanu, Mariana Ionescu Căpitanescu, Ana Lesko. Sâmbăta a fost și ea consacrată videlenilor cu chef de joc. Ansamblul Vlăsceanca a fost în formă, la fel și renumiții Ileana Lăceanu, Constantin Măgureanu, Corina şi Lora.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Țânțarii fac armăsari în Consiliul local Alexandria

Următorul articol

Începe circul! Liberalii teleormăneni pichetează vineri Prefectura

Cele mai recente articole de Actualitate