liberinteleorman.ro

Copiii din Zimnicea au fost sărbătoriți de femeile liberale

1 iunie 2015

Monica Vasilescu

zimnicea

Duminică, în ultima zi a lunii mai, Organizația Femeilor Liberale Teleorman a marcat Ziua Internațională a Copilului în orașul Zimnicea. Manifestarea a constat în concursul de desene pe asfalt, desfășurat în Parcul Central din oraș, acolo unde, în urma invitației lansate, au fost prezenți copii însoțiți de bunici sau de către părinți.

Concursul tematic de desene pe asfalt, intitulat ,,Copil în România, copilărie în Europa”, a stârnit imaginația tuturor. Entuziasmați și plini de creativitate, ajutați de creta colorată și de imaginație, copiii au prezentat în desene viziunea proprie despre copilărie, trăită în România și plăsmuită în Europa. Femeile liberale, în frunte cu șefa OFPNL, Raluca Fedeleș și purtătorul de cuvânt al partidului, Maria Stoian, au răsplătit efortul tuturor copiilor cu mici recompense. Cele mai reprezentative desene le-au adus micilor creatori premii și diplome, în semn de recunoaștere a talentului lor artistic.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ziua Copilului în Alexandria

Următorul articol

Fiecare picătură contează. Donează sânge în Alexandria!

Cele mai recente articole de Actualitate