liberinteleorman.ro

Copiii de la Parohia Trivale II își doresc să viziteze Grădina Zoologică

15 martie 2016

Monica Vasilescu

trivale

Copiii nevoiași nu sunt puțini la număr în Teleorman. Ba chiar există comunități întregi unde numărul lor este considerabil, dar nu sunt întotdeauna la fel de mulți oameni altruiști și generoși, care doresc să ofere din ceea ce au pentru a face viața altora un pic mai bună.

În comuna Trivalea Moșteni, preotul Bogdan Nedea a demarat o campanie pentru copiii nevoiași din zonă, care își doresc să viziteze Grădina Zoologică din București.

Cei care simt că vor să facă un gest de neprețuit pentru cei mici pot lua legătura cu preotul Bogdan Nedea, pe care îl pot contacta prin intermediul Facebook, acolo unde promovează și alte acțiuni pentru comunitatea care aparține de parohia la care slujește.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Opoziția teleormăneană a cerut demiterea prefectului: ”Du-te, dragă, la Videle!”

Următorul articol

Dănuț Culea e un sensibil. Chiar și prefectul poate să jure!

Cele mai recente articole de Actualitate