Copiii de la Centrul Social “Sfântul Spiridon” din Negreni au nevoie de sprijin pentru a primi zilnic o masă caldă

în Actualitate

Copiii și bătrânii care mănâncă o masă caldă la Centrul „Sfântul Spiridon” din satul Negreni, comuna Tătărăștii de Jos, construit la inițiativa preotului Bogdan Cristian Danu, au nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare. Părintele reușește, în ciuda multiplelor lipsuri și impedimente, să se lupte pentru nevoiașii satului și îi determină și pe alții să înțeleagă importanța implicării.

„Rugăminte de suflet! Avem o listă de alimente și produse de curățenie de care este nevoie în Centrul Sf Spiridon, pentru perioada următoare. Susține și tu, după posibilități, Asociația Casa Plină cu sediul în Satul Negreni comuna Tătărăstii de Jos, jud. Teleorman! Zilnic gătim 40 kg /la o masă și cca 100 buc. Alimente și produse de curățenie pentru cei 100 de copii și bătrâni ai Centrului social de zi cărora le oferim o masă caldă zilnic: Mazăre, fasole verde, fasole uscată, orez, ciuperci, ardei roșu capia, ardei gras, morcovi, cartofi, ceapă, usturoi, varză, praz, ulei, oțet, ouă, lapte, brânză, carne tocată, pulpe de pui, aripioare de pui, carne de porc, mezeluri, dulciuri, cozonac, eugenii, fructe, delikat Borș, pahare de unică folosință, saci menajeri mari și mici. caserole plastic, soluție curățat aragaz, soluție spălat vase, odorizante wc, hârtie igienica, prosoape hârtie. Mulțumim mult celor ce sunt alături de noi. Maica Domnului să vă răsplătească credința și dragostea față de semeni! Fiți binecuvântați!” este mesajul preotului paroh Bogdan Cristian Danu.

Cei care pot da o mână de ajutor o pot face trimițând pachete la Parohia Negreni de Sus, comuna Tătărăști de Jos, județul Teleorman, cod poștal 147393, preot Bogdan Cristian Danu sau îi pot scrie părintelui pe Facebook.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*