liberinteleorman.ro

Contractul cu Polaris M Holding a fost prelungit. Tarifele nu se modifică pentru moment

18 mai 2021

ADI Managementul Deșeurilor Teleorman a semnat, marți, un act adițional la actualul contract cu SC Polaris M Holding, operatorul local de colectare a deșeurilor.

Ciprian Ciuperceanu – președintele ADI Managementul Deșeurilor a declarat că actul adițional are o durată de până la 4 ani, dar în mod sigur mai mult de un an și jumătate nu va dura. „Eu cred că până în august-septembrie vom lansa licitația, iar până la finalul anului 2022 se va și încheia”, a spus Ciprian Ciuperceanu, care a ținut să precizeze că, până la finalul anului, tarifele de colectare a deșeurilor menajere nu vor fi modificate.

„Fosta conducere nu a demarat la timp procedurile în vederea organizării unei noi licitații și nu putem lăsa județul Teleorman fără un operator care să colecteze deșeurile. În urma discuțiilor cu SC Polaris am căzut la un acord să ne aducă 300 de containere, cinci autospeciale noi și 2.500 de pubele de 120 de litri”, a anunțat Ciprian Ciuperceanu într-o conferință de presă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Având in vedere ca firma de colectare a deșeurilor preia doar gunoi selecționat întreb cine poate prelua de la case gunoiul care-nu poate fi reciclat -de exemplu ce facem cu hainele vechi, ce facem cu crengile mai groase care se aduna in fiecare primăvara din fasonarea coroanelor copacilor( firma preia doar crenguțele subțiri), ce facem cu covoarele degradate sau alte resturi rezultate in urma activităților in gospodărie? Firma ne anunța ca nu preia deșeuri murdare iar întrebarea mea este ce facem cu cartoanele murdare? Exista o soluție sau suntem încurajați sa ne descurcam cum putem sub riscul unor amenzi grele?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Scoruri live

Articolul precedent

Cătălin Burcescu a fost numit director general la OSIM

Următorul articol

Trei manuscrise ale lui Marin Preda au fost restituite fiilor scriitorului

Cele mai recente articole de Actualitate