Contract URIAȘ pentru întreținerea drumurilor naționale din Teleorman, vara: 2,4 milioane de euro

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

12319308.4 lei, adică 2.498.162,33 euro este valoarea contractului scos la licitație de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, pentru întreținerea drumurilor naționale de pe raza județului Teleorman pe timp de vară.

Pe sistemul de achiziții publice a apărut, miercuri, anunțul privind Acordul cadru de lucrări având ca obiect întreținere curentă pe timp de vară parte carosabilă, acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare, anul I – anul IV, D.R.D.P. București Lot SDN Alexandria. Participanții trebuie să depună ofertele până pe 6 februarie, cu toate că putem anticipa de acum cine va fi marele câștigător, având în vedere că TelDrum și descendenții au obținut toate contractele bănoase din județ până acum.

Nu de mult, urmașa Teldrumului – firma Team Star Sud a fost desemnată să se ocupe de Planul operativ de acțiune pe timpul iernii 2022-2023 în Teleorman, așa cum făcea firma lui Liviu Dragnea până acum.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*