liberinteleorman.ro

Continuă cercetarea judecătorească în cazul primarului Daniel Răboj

Advertisement

Monica Vasilescu

daniel rabojPrimarul comunei Bragadiru este cercetat penal pentru infracțiuni de corupție. Acuzat că a mituit mai mulţi membri ai comisiei de supraveghere a votului, pentru a închide ochii la fraudele comise la referendumul din 2012 referitor la demiterea preşedintelui Traian Băsescu, Daniel Răboj trage după el un dosar care îi poate distruge cariera politică și administrativă. Asta în cazul în care va fi găsit vinovat.

Cauza în care acesta este implicat pare a fi destul de grea pentru judecători, dacă urmărim termenele din ultimii ani, unde instanța a dat ca soluție amânarea. Așa s-a întâmplat și la ultima înfățișare, datată cu 6 martie, atunci când Înalta Curte de Casaţie și Justiţie a decis să amâne cauza în vederea continuării cercetării judecătorești și a dat termen 11 martie 2015.

Citiți și: Corupția de pe moșia lui Răboj așteaptă să fie clarificată. Ce preț va plăti primarul de la Bragadiru pentru jenanta mită electorală?!

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexăndrencele sunt invitate să prepare “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”

Următorul articol

Portret de fotbalistă: Genoveva Roşie

Cele mai recente articole de Actualitate