liberinteleorman.ro

Constantin Noica – filosofia gardului de lux

20 decembrie 2014

noicaBârfe: La Liceul Teoretic ”Constantin Noica” din Alexandria, mare era grădina și mulți săreau gardul. În exterior. Pentru ca asta să nu se mai întâmple, ”protectorii” școlii au decis să-l înlocuiască. Desigur, nu au luat orice gard, ci unul la preț supraevaluat, după filosofia ”firmelor de lux” cărora, coincidență, le sunt încredințate cele mai de soi investiții din Alexandria. De 40 de ori mai scump se spune că a costat gardul, iar noi sperăm ca el să fie sărit de 40 de ori mai puțin de către elevii rebeli ai lui Noica. Râdem, glumim, dar nu vă părăsim. Săpăturile continuă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Interesant cu gardurile astea prin oras.La liceee ,la biserici,la episcopia prea sfatului.Sunt toate facute cu aceeasi firma?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

S-a împlinit un an de când Trupa Arhaic invită teleormănenii la muzică şi poezie

Următorul articol

Elevii au adus ”Mirajul Crăciunului” la PNL Alexandria

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de