liberinteleorman.ro

Consiliul Județean Teleorman, cel mai generos angajator din județ! Angajații au salarii cuprinse între 14.210 și 3.900 lei!

19 octombrie 2018

Carmen Dumitrescu

Se pare că în acest moment nu există loc mai bun pentru angajare decât Consiliul Județean Teleorman. Aruncând o privire peste salariile de bază ale personalului din cadrul autorității județene nu poți avea altă reacție decât: „Deci așa se explică!” Pentru că așa se explică slugărnicia, tăcerea complice și neputința de asumare a oamenilor angajați în instituția cea mai importantă a județului Teleorman, oameni care acoperă de ani întregi ilegalitățile făcute de Liviu dragnea și moștenite acum de acoliții lui, care și-au găsit locul călduț sub soarele tot mai întunecat al județului Teleorman. Privind ce salarii se încasează în instituție, pur și simplu te întrebi de unde se mai găsesc bani și pentru investiții (chiar executate de Teldrum), și pentru premierea copiilor cu rezultate școlare deosebite, și pentru spitale, și pentru studii de fezabilitate. Cumva, începem să vedem că nu e chiar atât de sărac județul pe cât l-am catalogat noi de-a lungul timpului. Teleormanul are bani!

Și o dovadă importantă în acest sens este nivelul salarizării angajaților din instituție. Pentru că vorbim despre sume la care un angajat din domeniul privat în Telorman nu le vede în jumătate de an. Și nici nu știe cum arată atâția bani la un loc. Și vom începe cu cel mai bine plătit angajat al autorității județene, și anume Silvia Oprescu, secretarul județului. Aceasta încasează în fiecare lună 14.210 lei, drept salariu de bază. Nici arhitectul județului n-o duce mai rău, salariul lui de bază fiind de puțin peste 13.000 de lei. Managerul public al județului, noul numit „prin transfer” de la Ecosud, Tănase Gheorghe, încasează lunar cel puțin 9000 de lei, în timp ce un auditor are peste 8.000 de lei salariul de bază.

Cei mai „săraci” sunt referenții. Un referent de specialitate câștigă în jur de 7000 de lei, iar unul de nespecialitate vreo 4000 de lei. Cu alte cuvinte, bani sunt la Consiliul Județean Teleorman. Dar ei nu pot fi împărțiți nici copiilor performanți, nici unor investiții în firea lor, nici îmbunătățirii condițiilor de trai ale populației. Pentru că orice om cu mintea întreagă știe că cine împarte, mai întâi își face parte. Și Consiliul Județean Teleorman are de unde…

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Anunț angajare

Următorul articol

CAMPANIE DEMNITARĂ. Să donăm blugi (ne)rupți în genunchi pentru deputatul Violeta Răduț!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică