liberinteleorman.ro

Consiliul Județean Teleorman a împărțit ”sărăcia” primăriilor PSD

19 decembrie 2017
Advertisement

Monica Vasilescu

Consiliul Județean Teleorman a avut, astăzi, de împărțit suma de 275,00 mii lei provenită din cota de 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2017. Bugete dezechilibrate se pare că au avut mai cu seamă primarii PSD, pentru că ei au primit sumele cele mai consistente. 68,20 mii lei a fost valoarea maximă repartizată unei primării, iar acești bani au ajuns la administrația publică de la Talpa. 20.00 mii lei au primit primarii PSD de la Beuca, Saelele, Conțești, Călmățuiu, Zâmbreasca și Uda Clocociov. Din cele 97 de primării ale județului Teleorman, 61 nu au primit niciun ban.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Simpozionul Județean „Să păstrăm și să prețuim tradițiile și obiceiurile străvechi”

Următorul articol

Simpozionul Județean  „Să păstrăm și să prețuim tradițiile și obiceiurile străvechi!”, desfășurat la Casa Corpului Didactic Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate