liberinteleorman.ro

Consiliul Judeţean a premiat Câştigătorii “Cupei Liceelor”

7 mai 2015

Joi, 7 mai, începând cu orele 8.30, Consiliul Judeţean Teleorman a organizat, la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria, în prezenţa unui public numeros, competiţia de minifotbal (masculin) dedicată elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, intitulată “Cupa Liceelor”, ediţia 2015. Manifestare sportivă de succes, devenită tradiţională, este înscrisă şi anul acesta în „Programul activităților, manifestărilor, competițiilor și acțiunilor cultural-sportive și de tineret, religioase, educative și de divertisment-recreere” care se organizează și finanțează de Consiliul Județean.

La această competiţie sportivă, Consiliul Judeţean Teleorman şi-a premiat câştigătorii. Astfel, echipa câştigătoare a Locului I – Colegiul Tehnic ,,Anghel Saligny” Roşiorii de Vede a fost premiată cu suma de 300 lei şi o cupă, câştigătoarea Locului II – Colegiul Naţional ,,Unirea” Turnu Măgurele, a intrat în posesia sumei de 200 lei, însoţită de asemenea, de o cupă, iar câştigătoarele Locurilor III- Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria şi IV – Liceul Teoretic ,, Constantin Noica”din Alexandria, au fot premiate cu 150 lei şi respectiv 100 lei, o cupă şi o plachetă.

 

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mascații s-au dus peste comercianții de băuturi alcoolice bănuiți de evaziune fiscală

Următorul articol

Alexandru Neacșu versus Lucian Iotu. De la filosoful de carton la șmecherul de ocazie

Cele mai recente articole de Actualitate