liberinteleorman.ro

Conferințe de presă speciale, de la Daniela, cu executare!

27 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

carmen daniela danȘefii de instituții deconcentrate din Teleorman, cu mici excepții, și-au cam făcut de cap pe la serviciu, plafonându-se la a citi periodic o raportare a activității, făcută, în mare parte, de subordonați. Relația cu mass-media e șubredă în multe unități publice, iar asta nu se întâmplă de ieri, de azi. Pe de altă parte, cu cât sunt mai lungi comunicatele de presă, cu atât sunt mai dezinteresați jurnaliștii în a cere lămuriri.

Acum, într-un mod transparent, ca niciodată, prefectul Carmen Daniela Dan a luat inițiativa de a-i pune pe directori la treabă. Pe lângă faptul că le atrage atenția la lunarele ședințe de Colegiu Prefectural să fie prezenți și atenți, reprezentantul Guvernului în Teleorman s-a gândit să le sugereze șefilor de instituții să organizeze conferințe de presă periodic, la care să invite și un reprezentant al ministerului de resort. Acest lucru nu poate decât să bucure mass-media locale, care se lovesc deseori de lipsa de receptivitate a instituțiilor trăitoare pentru public, din bani publici.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria a început lucrările de infrastructură pentru noul cartier de case din Alexandria

Următorul articol

O închipuită “taxă pe fum” a pus Alexandria pe jar

Cele mai recente articole de Actualitate