liberinteleorman.ro

Conducerea județului a decis: școlile se închid, iar bolnavii care necesită dializă și gravidele vor fi transportați la spital din această seară

22 martie 2018

Carmen Dumitrescu

După ce Administrația Națională de Meteorolgie a instituit Codul Portocaliu de ninsoare abundentă pentru finalul acestei săptămâni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi, la propunerea prefectului Florinel Dumitrescu, că se impune măsura suspendării cursurilor școlare în județul Teleorman. Astfel, pe data de 23 martie, cei mici nu vor merge la ore, urmând să recupereze materia pierdută în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis avertizarea hidrologică de Cod Portocaliu pe Dunăre, sector aval. Gruia – amonte Giurgiu (judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu) în intervalul 22-31 martie. Având în vedere contextul hidrometeorologic menționat, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman (CJSU) s-a întrunit în ședință extraordinară pentru stabilirea și luarea măsurilor privind protejarea vieții și bunurilor materiale ale cetățenilor pe perioada manifestării acestor fenomene periculoase.

De aceea, astăzi s-a activat la nivelul județului Teleorman, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, care își va desfășura activitatea la sediul I.S.U. „A.D. Ghica” Teleorman și din care vor face parte reprezentanți ai ISU, IPJ, IJJ, SDN, DSP, operatorul economic care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, principalul operator economic din domeniul distribuirii energiei electrice la nivelul județului Teleorman și cel din domeniul furnizării gazelor. De asemenea, din această seară, 30 de persoane care necesită dializă și femei gravide vor fi duse la unitățile spitalicești din județ.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Dacă mâine ar fi Evaluarea Națională, 60% dintre elevi ar promova la română și doar 26% la matematică

Următorul articol

Liviu Dragnea și Timotei Stuparu au mințit la Înalta Curte, fără jurământ

Cele mai recente articole de Actualitate