liberinteleorman.ro

Condamnatul Liviu Dragnea încearcă iar să plece de la Rahova

Liviu Dragnea încearcă, din nou, să iasă din închisoare. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor dezbate contestația formulată de Dragnea privind sentința prin care fostul președinte PSD a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Contestația la executarea pedepsei a fost amânată în luna februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pentru data de 14 mai 2020. Judecătorii se vor reuni în ședință online pentru a dezbate contestația lui Liviu Dragnea.

Revenim cu amănunte.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Numărul testelor pentru depistarea COVID-19 în Teleorman a ajuns la 325

Următorul articol

EXCLUSIV. În dialog cu directorul Spitalului Județean, Alexandru Dobre: “Mult mai importantă decât testarea este purtarea echipamentului. Degeaba te-ai testat azi, dacă mâine dai masca jos și te contaminezi…”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică