Concurs „Pentru Planeta mea”

în Actualitate

În perioada 21-22 noiembrie 2015, la nivelul județului Teleorman, se va desfășura faza zonală a Concursului „Pentru Planeta mea”, competiție școlară interdisciplinară organizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor cheie și transdisciplinare prin concursuri școlare în județul Teleorman’’, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Teleorman și derulat cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.

Concursul interdisciplinar „Pentru Planeta mea”, urmărește stimularea elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal în vederea instruirii în domeniul integrat al științelor Pământului, promovarea educației creative, precum și dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor.

Potrivit calendarului, în data de 21 noiembrie 2015 vor participa la concurs elevii din ciclul liceal, în număr de 3092, urmând ca duminică, 22 noiembrie 2015, să susțină proba teoretică 2535 de elevi din învățământul primar și 3197 de elevi de la ciclul gimnazial. Etapa zonală concursului se va organiza în fiecare dintre cele cinci orașe ale județului, în 8 centre de concurs.

Aproximativ 1000 de elevi participanți la etapa zonală se vor califica pentru etapa județeană a concursului, în ordinea descrescătoare a punctajelor, etapă care se va desfășura în zilele de 12 și 13 decembrie 2015.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*