Concurs cu dedicație la Poliția Locală Alexandria pentru Florinel Dumitrescu

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Plecarea lui Florinel Dumitrescu din fruntea Prefecturii Teleorman încheie o pagină neagră din istoria politică a unui județ ținut cu zecile de ani la mâna unor interlopi cu pretenții de factori politici. Dar este interesant că fostul prefect nu pleacă acasă, la spart semințe, așa cum ar fi fost normal într-o lume sănătoasă. Nu! Lui Florinel i s-a organizat concurs special la Poliția Locală Alexandria pentru ocuparea funcției de director executiv al instituției, încă din zilele în care fostul paznic al Primăriei Alexandria era prefectul județului, Practic, el va participa singur la concurs și tot singur a fost declarat admis în selecția dosarelor. Nu știe nimeni ca acest concurs să fi fost publicat din timp, astfel încât să se înscrie și alți oameni interesați de ocuparea postului. Unii care să știe, cel puțin, să scrie și să citească. Pe data de 9 noiembrie, când era încă prefect, Florinel era declarat admis la concursul de dosare pentru ocuparea funcției de director executiv al Poliției Locale. Înțelegem că singurul competent pentru post era necuvântătorul de la Prefectură. Astăzi a devenit oficial și faptul că Florinel pleacă de la Prefecură, dar pleacă liniștit, pentru că, oricum o dă, tot șef rămâne.

Florinel Dumitrescu a fost paznic la Primăria Alexandria, unde a păzit atât de bine ușile, încât a ajuns jurist. Apoi, printr-un concurs de împrejurări care au implicat partidul lui Dan Diaconescu, Florinel a ajuns ce nici lui nu i-a venit să creadă, și anume senator. De atunci, el a tot ocupat funcții înalte, deși niciodată în istoria vieții lui nu a făcut dovada că știe să vorbească în limba maternă sau că înțelege care e rolul lui în sfera funcțiilor importante pe care le-a ocupat abuziv.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. Pesedeul nu va muri niciodată în Teleorman. Au votanți gârlă (mulți proști și analfabeți, „rromi”, asistații social, funcționarii din toate structurile locale, bătrânii nostalgici comuniști)
    Va fi mereu roșu. Ultimul mohican.
    La prezidențiale au câștigat doar 3 județe. Tăticul lor a fost Teleorman.
    Vă mai miră ceva?…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*