liberinteleorman.ro

Concert religios la Alexandria

26 aprilie 2016

Monica Vasilescu

afis concert religiosÎn întâmpinarea Sărbătorilor Pascale, credincioșii sunt invitați la un concert extraordinar de muzică religioasă, organizat de Primăria Alexandria, Consiliul local Alexandria și Episcopia Alexandriei și Teleormanului.

Catedrala ”Sfântul Alexandru” din municipiul reședință de județ va fi gazda spectacolului în care vor putea fi văzuți și ascultați Cvintetul Anatoli din Brașov, Corala preoților din Episcopia Alexandriei și Teleormanului, condusă de preot diacon Cojocaru Daniel Ionuț, dar și preotul misionar Mărcuș Marian, de la Episcopia Caransebeș. Acompaniamentul muzical va purta semnătura profesorului Tudor Grosu, iar moderatorul evenimentului va fi actorul Alexandru Ion. Concertul religios va avea loc, miercuri, începând cu ora 20.00, în curtea Catedralei din Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gâdea și Pîrvulescu și-au depus astăzi candidatura pentru șefia Consiliului județean

Următorul articol

Orange Elephant a deschis, la Alexandria, primul magazin din țară cu jucării educative

Cele mai recente articole de Cultură