liberinteleorman.ro

Concert caritabil pentru „arhaicul” Nicolae Doboș

21 februarie 2016

arhaic (2)Carmen Dumitrescu

Trupa Arhaic a reușit să facă într-un timp relativ scurt ce n-au făcut alții pentru cultura teleormăneană în ani întregi. Iar Nicolae Doboș a fost inima fenomenului „Arhaic”, implicându-se cu totul în dezvoltarea unui fenomen cultural la Alexandria. Și nu vom discuta doar despre concertele susținute, din pasiune, și nu din interes, acolo unde oamenii buni au căutat frumosul din sunet și vers, ci și despre Teatrul Scenik, pus pe picioare tot grație pasiunii lui Nicolae Doboș pentru artă.

Dar viața nu e niciodată corectă, astfel încât cei buni nu sunt recompensați pe măsura pasiunii lor, iar Nicolae Doboș nu face excepție. Relativ recent, prietenul nostru drag și talentat a fost diagnosticat cu epiteliom spinocelular la buza inferioară și urmează să fie operat la Institutul Oncologic „Alexandru Trestioreanu”, Fundeni – București. Operația va presupune costuri pe care un artist teleormănean nu și le poate permite, din păcate. Așa că noi, cei care îi iubim muzica și care îi apreciem pasiunea, trebuie să fim alături de el și să-l sprijinim așa cum merită. La inițiativa mai multor apropiați ai lui Nicolae Doboș s-a pus pe picioare ideea organizării unui concert caritabil, care va încerca să ne aducă pe noi toți mai aproape de arhaicul nostru, atât la nivelul gândurilor bune pe care i le vom transmite, cât și din punctul de vedere al sprijinului financiar pe care i-l putem acorda.

Toți cei care își doresc să fie alături de Nicolae Doboș sunt așteptați la Concertul Caritabil ce va avea loc vineri, 26 februarie, de la ora 19.00 la Restaurantul Unicom din Alexandria. Până acum, și-au anunțat prezența și participarea activă la concert artiștii Ciprian Agapie, The Alexanders, Mirela Stoicu, Nicușor Lina, The Minions, dar și oamenii de litere Mircea Domnaru, Domnița Neaga, Dunia Palangeanu, Ana-Maria Mocanu, Isabel Iancu, Diana Videa.  Lista rămâne, totuși, deschisă, așa că artiștii care își doresc să-i fie aproape își pot anunța prezența oricând până la data concertului.

Cei care nu pot participa la concert și își doresc să-l sprijine pe Nicolae Doboș pot depune banii în contul RO10INGB0000999904803492, pe numele Preda Sorin Mircea.

 

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ASR Principesa Maria a României este așteptată în luna martie la Alexandria

Următorul articol

Povestea cutremurătoare a unei teleormănence, victimă a exploatării sexuale: ”Am vrut să fug de multe ori, dar nu aveam cum. Eram păzite permanent, bătute și torturate!

Cele mai recente articole de Cultură