liberinteleorman.ro

Concert caritabil pentru Alexandru Liviu Stoian, un alt băiețel grav bolnav!

9 decembrie 2017

Monica Vasilescu

Alexandru Liviu Stoian este un alt băiețel care are nevoie de bani pentru a trăi. El are o suferință din naștere, diagnosticată târziu, deoarece medicii, din cauza lipsei de aparatură, nu au văzut ani la rând că micuțul are o malformație la rinchiul stâng și un nodul la vezică, neștiindu-se, încă, de ce natură este. Acest lucru se va afla abia după operație, atunci când i se va face biopsie, după spusele mamei sale.

”Vă mulțumesc pentru tot sprijinul, atât moral, cât și financiar. Datorită vouă și tuturor celor care au donat pentru îngerașul meu, am reușit să ajungem la Viena unde i s-au făcut investigațiile. Vă mai rog și acum să distribuiți și să dați sms la 8828 cu textul Liviu sau să donați în conturile umanitare ce sunt deschise la BCR Alexandria pe numele Liviu-Alexandru Stoian și sunt cu caracter umanitar. Peste 3 luni ne vom întoarce la Viena pentru intervenția chirurgicală și vom avea nevoie de fonduri pentru a i se face această intervenție. Ajutați-l să-și îndeplinească visul de a fi sănătos, că nu își dorește nimic altceva decât să scape de durerile pe care le duce pe picioare de 9 anișori și pe zi ce trece sunt din ce în ce mai mari. Aseară, i-a fost rău, dar mititelul le-a ținut în el fiindu-i frică să mai ajungă în spital. De dimineață avea buzele pârlite de durere și, cu lacrimi în ochi, mi-a spus să nu mai chem salvarea că aici la noi nu are ce să îi facă. Vă mulțumesc”, a scris mama băiețelului – Georgiana Antoaneta Stoian. 

Pentru Alexandru se organizează un concert caritabil, la Sala Polivalentă din Alexandria, pe 14 decembrie, ora 18.00, la care au acceptat să cânte interpreți îndrăgiți de muzică populară. Donațiile se vor face la intrarea în sală. Cei ce doresc să îl ajute pe Alexandru și nu participă la concert pot trimite sms la 8828 cu textul Liviu sau pot dona în conturile bancare ce sunt deschise la BCR Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eric le-a purtat noroc baschetbalistelor. Fetele de la CSBT Alexandria au învins CSM Satu Mare

Următorul articol

CASA CORPULUI DIDACTIC TELEORMAN IMPLEMENTEAZĂ, ÎN CADRUL PROGRAMULUI ERASMUS+, PROIECTUL ” STRATEGII PENTRU INFORMATIZAREA ȘI EDUCAREA ADULȚILOR”

Cele mai recente articole de Actualitate