Comunicat de presă: Toate partidele de dreapta din Teleorman îl vor susține necondiționat candidatul PNL, Klaus Iohannis

în Actualitatea politică

În urma discuțiilor purtate de președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, cu reprezentanții formațiunilor politice USR-PLUS, PMP și ALDE, a rezultat faptul că toate aceste formațiuni de dreapta din Teleorman vor susține necondiționat și fără echivoc candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru obținerea celui de al doilea mandat de președinte al României.

Reprezentanții acestor formațiuni politice vor transmite propriului electorat și simpatizanților mesajul comun de mobilizare și de susținere a candidatului Klaus Iohannis, la scrutinul din 24 noiembrie.

În situația în care PSD și-a arătat limitele de vot, la primul tur de scrutin, fiind în scădere evidentă, și ca potențial electoral, coagularea și capacitarea forțelor politice de dreapta este un semn de normalitate și în județul Teleorman.

Vectorul comun îl reprezintă, la momentul acesta, președintele Klaus Iohannis, care a demonstrat de fiecare dată că are capacitatea să unească toate forțele politice democratice și pro-europene, pentru ca România să se afle pe drumul corect pentru români și pentru această țară.

Departamentul de Comunicare și Relații Mass-Media al PNL Teleorman

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*