liberinteleorman.ro

Combinatul Donau Chem, pus în vânzare pentru suma de 89.448.120 lei

Combinatul chimic Donau Chem SRL se vinde. Lichidatorul judiciar al societăţii DONAU CHEM SRL, cu sediul social în Turnu Măgurele, organizează licitaţie publică în data de 07.06.2023, ora 14:00, în vederea vânzării „Activului industrial Donau Chem”.

Preţul de pornire la licitatie este de 89.448.120 lei fără tva. Se aplică dispoziţiile legale privind regimul tva în vigoare la data vânzării.

Proprietatea imobiliară este compusă din bunuri imobile constând în teren în suprafaţă totală de 1.433.710,00 mp, situat în loc. Turnu Măgurele, strada Portului nr.1, jud. Teleorman, pe care sunt edificate clădiri şi construcţii speciale ce deservesc procesului de producţie sau in interiorul cărora sunt încorporate instalaţiile si echipamentele tehnologice.

Bunurile mobile sunt compuse din mijloace fixe de natura echipamentelor, instalaţiilor, utilajelor etc., stocuri şi bunuri aflate la terţi.

Instalaţiile de producţie constau în instalaţia de uree, instalaţia de amoniac, instalaţia de acid azotic, instalaţia de azotat de amoniu şi instalaţia de îngrasaminte lichide.

Combinatul chimic aflat în custodia grupului Interagro, condus de Ioan Niculae, a fost închis de mai multe ori pe parcursul său de funcționare și a întâmpinat mai multe dificultăți financiare, iar angajații au avut nemulțumiri legate de salarizare sau de condițiile de muncă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Insolventa TR Administrare Imobile face curățenie la Primăria Alexandria pentru 30.000 lei/lună

Următorul articol

Bancnote contrafăcute euro, puse în circulație în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate