liberinteleorman.ro

Comandantul Tudor Marin și excelența prin salariu

29 mai 2015

politieBârfe: Rămânem în Roșiorii de Vede, să mai dezvelim niște aspecte interesante. Comandantul Marin, de la Municipală, este legendar, în principal, pentru ideea sa potrivit căreia țiganii sunt infractorii care dau de cap polițiștilor. Nu-l aprobăm, nici nu-l contrazicem. Poate mai mult. Poate pupa cu patos pe oricine vine la conducerea localității, pentru un plus de sprijin.

Și chiar dacă aceia care îl cunosc îndeaproape jură cu mâna pe inimă că acest Ghiță Pristanda se încurcă la o dictare scurtă, mai marii Poliției i-au băgat la leafă salariu de excelență. Sursele noastre spun că aspectul nu este întâmplător, adică pentru faptul că riscă zilnic în lupta cu infractorii, ci cu dedicație, pentru ca pensionarea de la anu’ să vină cu mormanu’.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La ce ne mai trebuie şcoală când avem Marşul Anti-Drog?

Următorul articol

Eugen Ovidiu Vlad și-a făcut fiul revoluționar

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de