COLOUR the PARTY a ajuns la Ediția a IV – a

în Actualitate

COLOUR the PARTY este un eveniment dedicat tinerilor din Municipiul Alexandria și organizat de către Primăria Muncipiului Alexandria, Consiliul Local al Muncipiului Alexandria, Consiliul Local al Tinerilor Alexandria și Royal Models Agency. Evenimentul, ajuns la ediția a IV – a, a debutat duminică seara, începând cu ora 17:00, în Pădurea Vedea din Alexandria, cu un spectacol de muzică, multe concursuri și surprize care au încântat publicul prezent.

Tinerii din Alexandria au participat la concursuri: de flotări, de tras funia, de alergat în saci, de dans, de alergat cu spatele, de spart baloane, de genoflexiuni, etc, în urma cărora au primit foarte multe premii, cum ar fi: tricouri și șepci personalizate cu  numele evenimentului, trofee, cd-uri cu cea mai nouă muzică de la Kiss FM, diplome, etc.

Anul acesta, cei prezenți au avut parte de un concert susținut de unul dintre cei mai titrati artiști în randul tinerilor – MARIO FRESH. Deși vremea a fost una capricioasă, zona din fața scenei amplasate în parcul Pădurea Vedea a fost neîncăpătoare ca în fiecare an, animată de tineri de toate vârstele, dar și de adulți, ce au fredonat pe tot parcursul evenimentului melodii cunoscute.

La ora 20:00, atmosfera a devenit incediară, pe scenă făcându-și apariția 4 dansatori profesioniști ce au atras privirile spectatorilor. Ei au dansat pe muzica de la KISS FM Party mixată de DJ EMIL SAFTA, acompaniat de saxofonistul ”ANDOO SAX”.

Cel mai așteptat moment al serii nu a întârziat să apară nici la ediția a IV-a a evenimentului „COLOUR the PARTY”, iar la ora 22:00, gazda evenimentului One Man Show MC TOM a dat startul împărțirii pudrei colorate. Toți cei prezenți au primit praful magic, pe care l-au spulberat la unison, într-o mare de culori care a făcut senzație printre cei tineri, formând un curcubeu în adevăratul sens al cuvântului. Cu toții s-au distrat până la ore târzii, având în preajmă persoane îndrăgite și muzică pe gustul lor. Și pentru ca divertismentul e la cote înalte atunci când cei de la Kiss Fm mixează, aceștia vor reveni la Alexandria în curând, pentru alte evenimente în stilul care-i caracterizează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*