Colonelul Marius Stancu a preluat, oficial, comanda ISU Teleorman

în Actualitate

Monica Vasilescu

14670725_1343532598998643_482122755819276481_nÎn urma pensionării colonelului Liviu Sorinel Sandu, care a acumulat 36 de ani în slujba cetățenilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”A.D. Ghica” al județului Teleorman are o nouă comandă, în persoana colonelului Marius Stancu.

Astăzi, în prezența oficialităților locale, fostul inspector-șef a predat ștafeta actualului comandant, toată desfășurarea de forțe având loc sub ochii cadrelor militare de la ISU Teleorman, îmbrăcate în haine de gală. După ce prefectul județului – Carmen Daniela Dan a primit onorul de la împuternicit inspector adjunct – Mădălin Bușcă, personalitățile locului au luat cuvântul și au transmis mesaje către fiecare dintre cei doi inspectori care au făcut rocada la comanda ISU Teleorman. La plecare, Liviu Sorinel Sandu a primit distincții atât din partea Prefecturii Teleorman, cât și de la Primăria Alexandria, așa cum se obișnuiește la astfel de evenimente.

Cât despre noul șef al pompierilor teleormăneni, el este teleormănean, a slujit o vreme Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Giurgiu, la comanda căruia a avut o activitate apreciată și s-a întors în Teleorman să-și continue cariera acasă. El a fost impresionat de tehnica deținută de inspectoratul de la noi și și-a exprimat încrederea că, alături de oficiali, cu resursele umane existente în prezent la unitate, vor fi depășite toate situațiile de urgență apărute la Teleorman. Și avem încredere că așa va fi, pentru că un om care și-a demonstrat capacitățile și dorința de muncă poate avea reușite indiferent de timp și loc.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*