liberinteleorman.ro

Colegiul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, LOCUL I pe județ, la Bacalaureat, după contestații

Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” a obținut locul I la nivel județean, la examenul de Bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Cu un procent de promovare de 86,76%, elevii acestui liceu au demonstrat încă o dată angajamentul lor față de educație și performanță. Mai mult, singura notă de 10 pe line din Teleorman a fost obținută de eleva Bianca Neagu – de la clasa a XII-a D.

Rezultatul excepțional obținut de Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” confirmă calitatea învățământului oferit în această instituție și dedicarea cadrelor didactice. Elevii liceului s-au remarcat prin perseverență, determinare și abilități academice remarcabile în cursul timpului. Prin rezultatele obținute, ei au demonstrat că se pot ridica la înălțimea cerințelor academice și că sunt pregătiți să-și continue studiile superioare la cele mai prestigioase universități din țară.

În urma acestui succes, Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” consolidează poziția sa de lider în domeniul educației din județ și reprezintă un model de excelență pentru celelalte instituții școlare.

Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” și-a consolidat astfel reputația de instituție de învățământ de înaltă calitate, pregătindu-și elevii pentru viitorul lor academic și profesional. Succesul obținut la examenul de Bacalaureat reflectă eforturile constante depuse de toți cei implicați în procesul educațional și motivează comunitatea școlară să continue să se dedice învățării și dezvoltării personale.

În urma rezultatelor finale ale examenului de Bacalaureat din acest an, după contestații, județul Teleorman a obținut un procent de promovabilitate de 67,2%.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Adrian Florescu, EXCLUS din PNL Teleorman

Următorul articol

Miros oribil în Alexandria: Garda de Mediu nu are un răspuns clar

Cele mai recente articole de Actualitate