Clubul Sportiv ”Basket Game Canada” Alexandria vă invită la ”Cupa Iepurașul”

în Sport

Monica Vasilescu

În preîntâmpinarea Sărbătorilor Pascale, Clubul Sportiv ”Basket Game Canada” Alexandria și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman organizează ”Cupa Iepurașul”, o întrecere sportivă amicală de minibaschet băieți.

Alături de Primăria Alexandria și Liceul Teoretic ”A.I. Cuza” din localitate, cei care au pus bazele competiției își propun promovarea acestei laturi sportive, după cum am aflat de la președintele Clubului Sportiv ”Basket Game Canada” Alexandria, Florin Roman.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 10.30, la sala de sport a liceului partener, iar echipele participante sunt: CS ”Amicii” Pitești, CS ”Total Sport” Bcurești, CS ”Șufrariu Basketball School” Pitești, CST Alexandria, CSS Giurgiu și CS ”Basket Game Canada” Alexandria.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*