Clotilde Armand a acceptat invitația la Alexandria

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

clotilde-armand-2Una dintre cele mai îndrăgite femei din politica actuală, Clotilde Armand, vine în capitala Teleormanului. Franțuzoaica va participa la o întâlnire cu presa locală, într-un cadru atipic, în incinta Berăriei ”La Nae”, patronul căreia a intrat recent în partidul lui Nicușor Dan.
Conferința de presă susținută de Clotilde Armand va privi urgențele României din perspectiva Uniunii Salvați România și planurile pe termen scurt și mediu ale USR. Vizita acesteia în Alexandria, făcută la invitația grupului de inițiativă pentru înființarea filialei USR din Teleorman, va avea loc sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 11:30, și va fi urmată, la ora 12:15, de o întâlnire informală, adresată publicului interesat de programul noii formațiuni politice, în care se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiționale și despre extinderea USR la nivel național.

În preambulul întâlnirii în orașul Alexandria, Clotilde Armand face un apel către simpatizanții Uniunii Salvați România de la nivel local: ”Este momentul coalizarii tuturor oamenilor care doresc să se implice în reformarea clasei politice și în reconstrucția unei Românii dusă în derivă de partidele actuale.USR va însemna și uniunea filialelor locale care sunt în curs de înființare și care vor activa și vor decide independent în interesul comunității lor.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*