liberinteleorman.ro

Claudiu Crăcea vrea să fie perdant în direct și în reluare

12 februarie 2015

Claudiu CraceaBârfe: Crăcea al PDL-ului se crede politician. Mic la stat, dar și la sfat, consilierul local de la Turnu Măgurele, scos din nu se știe ce joben, probabil unul cu bani, vociferează prin târg că părăsește partidul, dacă la conducerea acestuia va veni unul dintre cei doi vehiculați până în prezent: Cristi Barbu sau Cătălin Burcescu. Claudiu și-a ales și un partid la care să se aciueze și nu putea face o alegere mai potrivită. A zis că pleacă la PP-DD. Exact ce-i trebuie lui Claudiu Crăcea, veșnicul perdant al posturilor pentru care candidează. Cel puțin, de acum înainte, între anonimi fără trecut politic și fără structuri de partid, nu va ști nimeni că a pierdut alegerile, chiar dacă OTV ar putea da și în reluare scorul obținut de movalii.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tel Drum e în crize? Nu-l dezamăgiți și dumneavoastră pe Dragnea, domnule Pitiș!

Următorul articol

Senzațional: PP-DD le ”taie” capetele consilierilor care au schimbat culoarea politică

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de