„Clanul Leilor” a întrerupt astăzi cursurile online ale unei școli din Alexandria

în Actualitatea politică/Dezvăluiri/Educatie

Un grup de troli care activează pe internet, cunoscut sub denumirea de „Clanul leilor”, pătrunde pe aplicațiile pe care se desfășoară cursurile online, postând sau strigând obscenități. Astăzi, grupul respectiv a pătruns în sistemul de cursuri online al Școlii „Ștefan cel Mare” din Alexandria, reușind ca vreme de mai multe zeci de minute să sperie copiii aflați în timpul unei ore de curs. Aceștia au făcut remarci obscene cu privire la profesoară și au folosit expresii foarte vulgare în relația cu elevii aflați online. Momentul a fost înregistrat și este vizibil acolo felul în care cei mici sunt marcați de intervenția trolilor.

Mai mult, nici cadrul didactic care gestiona ora online nu a înțeles ce se întâmplă, crezând mai mult timp că responsabil pentru obscenitățile spuse acolo ar fi fost un copil din clasă.

Ulterior, lucrurile au devenit clare. Trolii din „Clanul Leilor” au urcat înregistrarea pe YouTube și au îndemnat și alți copii să se alăture „raid”-urilor pe care ei le fac.

Băieți, înainte ca acest videoclip să înceapă, vreau neapărat să lăsați un like dacă vreți să revenim cu această serie forță. Cred că o să postăm de două sau de trei ori seria asta pe săptămână, pentru că vedem un suport enorm, enorm, nu mare și nu uitați, dacă vreți să dați și voi raiduri alături de mine puteți să intrați pe serverul meu de Discord„, spune copilul care a învățat să perturbe cursurile online.

Cadrele didactice ale școlii din Alexandria au sunat la 112, iar polițiștii au intrat pe fir, într-o încercare de a stopa pe viitor astfel de întâmplări. Mai mult, profesorii ne spun că elevii care se aflau online în timpul acestui raid sunt extrem de marcați, ba chiar traumatizați de cuvintele obscene pe care le-au ascultat minute în șir.

„Clanul Leilor” intră în timpul cursurilor care se desfășoară online, cel mai probabil cu ajutorul linkurilor și parolelor oferite chiar de elevi din clasele respective, și au tot felul de intervenții obscene. Astfel, ei au ajuns să aibă milioane de vizualizări și zeci de mii de urmăritori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*