CJ Teleorman dă 5.000 lei Primăriei Cervenia pentru combaterea pestei porcine

în Actualitate

Monica Vasilescu

După ce Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală din Bucureşti a depistat prezenţa virusului pestei porcine la doi porci dintr-o gospodărie din comuna Cervenia, autoritățile au cerut ajutor bănesc la Consiliul Județean Teleorman pentru a combate boala.
În ședința extraordinară care va avea loc astăzi, consilierii județeni vor aproba alocarea sumei de 4.998 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Teleorman, în vederea acordării unui ajutor financiar comunei Cervenia, județul Teleorman, pentru combaterea Pestei Porcine Africane.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*