liberinteleorman.ro

Ciprian Gurban, sclavul familiei Boboc?!

Advertisement

Monica Vasilescu

angajati apa serv (1)

Nu este un secret pentru cei care au cunoștință cât de cât despre viața politică alexăndreană că familia deputatului Valentin Boboc are relații apropiate cu directorul SC Apa Serv SA – Ciprian Gurban, care a preluat scaunul de director îndată ce idolul său a ajuns parlamentar. Fiindcă este recunoscător până în pânzele albe pentru pâinea albă pe care o mănâncă în prezent, Ciprian Gurban pupă cu sonor mâinile familiei făcătoare de bine, atât pe cele ale deputatului în cauză, cât și pe ale fiului acestuia, iar pentru asta se folosește de angajații din subordine.

Doi salariați ai SC Apa Serv SA, societate a Consiliului local Alexandria, care supraviețuiește cu banii populației, au fost surprinși în timp ce lucrau la acoperișul casei ce aparține fiului lui Valentin Boboc, Bogdan Boboc. Joi, în plină zi, pe strada Mihăiță Filipescu, spre podul vechi, doi muncitori de la SA-ul amintit (plătiți din bani publici), alături de un altul indemnizat de familia Boboc, lucrau de zor pentru a-l adăposti așa cum se cuvine pe fiul de parlamentar. Sursele noastre ne-au spus că meseriașii, îmbrăcați în echipament de serviciu, au fost trimiși să sudeze pe proprietatea lui Boboc junior la ordinul lui Ciprian Gurban, șeful societății publice de la care cei doi își iau leafa, chiar dacă lucrează în deplasare, la persoane private.

Contactat telefonic pentru o opinie, deputatul Valentin Boboc a declarat că nu are cunoștință despre actele fiului său și nici despre situația relatată. Și îl credem pe cuvânt pentru că acum știm că deși cei doi împart aceeași curte, locuiesc în case diferite.

La rândul său, Ciprian Gurban (din biroul viceprimarului de la Alexandria – Lucian Iotu) ne-a spus că nu are nicio problemă, el a discutat cu șefii de formație și niciun om nu este absent așa că, probabil, aceștia se aflau în concediu. Referitor la echipamentul de lucru pe care îl purtau angajații în momentul în care dichiseau un acoperiș privat, Ciprian Gurban a afirmat că acesta este plătit în proporție de 30% de angajat și poate fi îmbrăcat în orice context. ”Eu nu pot să-i impun omului, dacă este în timpul liber, să nu meargă pe stradă în echipamentul Apa Serv-ului, dacă îl plătește 30%. Marea majoritate a băieților de la rețelele de apă și canalizare merg acasă în echipamentul de lucru. Ce să spun… poate doar pe ăla îl are, s-a dus să-și facă un ban. Eu nu am absolut nicio problemă”, a declarat Ciprian Gurban.

Luând în calcul ambele declarații, suntem tentați să credem pe cuvânt că situația nu are nicio legătură cu protagoniștii despre care lumea spune că sunt oameni cu putere locală pe care o mai folosesc și în scop personal, dar nu pricepem de ce lucrătorii urcați pe casa lui Boboc, fiul, nu tatăl, au plecat de la locul faptei imediat după ce reporterii Liber în Teleorman i-au fotografiat în acțiune. Ciudat este și faptul că localnicii din zonă povestesc cum 10-15 muncitori de la Apa Serv au mai fost văzuți în curtea cu pricina, nu cu mâna goală, ci cu utilaje și tot ce aveau nevoie pentru a-i face junelui de deputat casa ”boboc”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Sclav, e putin spus… E un idiot, retard care a ajuns acolo pus de contributia la campania electorala a batranului sau tata (iar asta mare comunist!). Cum naiba ajunge orasul asta sa puna in functii numai idioti ca Gurban (ca sa nu mai zic ca e un mincinos de toata jena, il stiu de cand era la PNL, acum s-a mutat dupa cum bate vantul…) si vrem sa progresam? La cat este de alienat mintal, nici sa-i puna pe angajati sa mearga imbracati in altceva la persoanele pe care le linguseste, ca sa nu se deconspire, nu ii da prin cap! Gurbane, cainii latra…, tu mergi cu caravana inainte! Esti atat de idiot, ca daca vreodata vor veni de la DNA sa iti puna cateva intrebari, vei incepe sa plangi! Prietena mai ai? Sau iar ti-o iubesc altii iar tu plangi sa ti-o dea inapoi? :))))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Fostul procuror Dan Botez și-a făcut botezul ca scriitor și la Craiova

Următorul articol

Gâdea nu-şi face planuri pentru 2016: “Nu ţine de ce vreau eu!”

Cele mai recente articole de Actualitate