Ciprian Ciuperceanu, ales președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”

în Actualitate/Actualitatea politică

Asociația Generală a Acționarilor, compusă din primarii tuturor localităților din Teleorman, a ales, vineri, prin vot, noul președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”, în persoana primarului liberal al comunei Drăgănești Vlașca, Ciprian Ciuperceanu.

Totodată, noul Consiliu Director are în componență următorii membri: Ilie Calotă, primar Balaci, Cristian Chisac, primar Bragadiru, Mihail Cojocaru, primar Botoroaga, Vică Tăbărana, primar Moșteni, Valentin Trăistaru, primar Buzescu, Tiberiu Neamu primar Viișoara.

Cu această ocazie, după mai multe dezbateri aprinse privind creșterea prețului pentru colectarea deșeurilor, conform deciziei fostei conduceri, s-a hotărât înghețarea tarifelor, aplicate pentru anul 2021 cetățenilor din Teleorman, privind colectarea deșeurilor menajere, anunță PNL Teleorman într-un comunicat de presă.

„Astăzi am primit girul de încredere al majorității primarilor din județ, fiind ales de către aceștia în funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Managementul Deșeurilor Teleorman”. Le mulțumesc tuturor pentru susținerea și votul acordat, asigurându-i, totodată, că mă voi implica întru-totul în noua misiune, punând mai presus de orice dezvoltarea localităților și, implicit, a județului nostru, în beneficiul fiecărui teleormănean”, a transmis primarul Ciprian Ciuperceanu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. O alegere extraordinar de bună, toți acești primari sunt exemple de urmat în România.
    Așteptăm în comune noi pubele de colectare a gunoiului, au 10 ani și fiind din plastic foarte multe s.au distrus .
    Mult succes tuturor !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*