Cine i-a plătit cauțiunea vicelui din Videle?

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

viceprimar1Marius Florin Nedelcu, probabil cel mai ineficient viceprimar dintre toți cei pe care i-a avut Videle, a crezut că a dat un tun și a pus de o corupție mică la primărie. După cum spun procurorii DNA, domnu’ Nedelcu ar fi pretins suma de 45.000 lei de la un om de afaceri, căruia urma să-i dea o mână de ajutor în vederea atribuirii unui contract finanțat de la bugetul local pentru construirea de terenuri sintetice în orașul Videle. După ce i-a expirat ordonanța de reținere, procurorii anticorupție au dispus măsura controlului judiciar pe cauțiune, aceasta valorând 30.000 lei. Și cum salariul de vice nu poate acoperi suma, chiar dacă l-o fi strâns mai multe luni la rând și nici bani din șpăgi anterioare nu credem că are, iar PSD nu pare atât de darnic, ne întrebăm militărește: cine i-a plătit cauțiunea vicelui de la Videle?

16 Comments

 1. adrian carabet, domnul cu inima binevoitorare care a profitat de hramul bisericii din videle si a facut campanie electorala sub pretextul ca el e darnic si ca da mancare la saraci,fiind candidat la primaria videle din partea pmp

 2. cristian nicodim….este evident….a renuntat la seminte si la bere…si l a ajutat pe domn vice.

  • Renuntand la seminte si la bere..l-am mai ajutat pe Nedelcu…si nu vicele..ci angajatul Petromului pe atunci…si prin 2008…

 3. Sunt persoane care nu au curajul sa isi dea numele si se ascund miseleste sub niste pseudonime..barbateste este atunci cand faci o afirmatie sa o si sustii…personal….e mai usor sa arunci cu noroi..cand nu ai nimic realizat in viata..ori poate ca in spatele acestor pseudonime..se ascund potentiali “puscariabili”?
  Avand in vedere tema articolului,tind sa cred ca aceste comentarii vin din partea actualei conduceri a orasului,care in ultima vreme este mult mai ocupata cu tribunalul..decat cu problemele reale ale urbei..
  Si pentru a incheia acest comentariu pentru a nu deveni plictisitor, legat de asa zisa campanie organizata la hramul bisericii de Adrian Carabet,va rog sa faceti un exercitiu de memorie si sa va amintiti ca si in anii trecuti s-a procedat la fel..si nu a mai fost acuzat de nimeni…S-a creat un obicei ,si nu vad unde ar exista problema sa ajuti semenii mai putin norocosi..actiuni de genul asta se fac de catre FUNDATIA DIN SUFLET PENTRU SUFLET de mult timp,pe mai multe aspecte,insa spiritul vostru bolsevic va faceti sa credeti ca orice ajutor adus unui om trebuie sa aduca si voturi in campanie…
  Invit orice persoana responsabila care are ceva de reprosat sa nu ezite sa ma contacteze sa putem clarifica orice problema legata de acest aspect.
  Cu respect,acelasi,Cristian Nicodim/

 4. Nasol sa crezi ca actuala conducere face treaba asta..poate ca sunt unii care stiu exact ce s-a intamplat acolo si care e smecheria,eu nu am legatura cu videle sau conducerea

 5. Si eu sunt din New York,n-am treabă cu Videle ,dar nu e dom’le băgată conducerea orașului in chestia asta.In plus , l-am auzit si pe Obama cand zicea la ABC :,,The mayor of Videle has nothing to do with this.He only gave 1200 $ to some journalits to write favorabile for him.

 6. Ia uitati-va ce scrie raportul Active Watch despre ziaristii ,,LIBERI ” dinTeleorman:
  • Finanțarea: “principalii bani sunt publici, 30% central, 70% local, care ultimii de cele mai multe ori sunt de la bugetele locale. , Banii sunt înfiorător de puțini. La Alexandria ne povesteau că lucrează pe 500-600 de lei pe lună. I-am întrebat de ce nu pleacă. Răspunsurile sunt multe: nu am unde, e un oraș mic. Partea rușinoasă și tristă: cât de mult putem pune în raport din decredibilizarea din rândul ziariștilor. Sunt oameni care merg la primar și-i zic “dă-mi bani ca să-mi pun gresie, că trebuie să-mi pun gresie în casă”.

 7. haters gonna hate.. pur si simplu,oamenii stiu care a fost lucratura bai ” dom’le ” .. deageaba va zbateti .. s-a dovedit ca primarul nu este implicat in porcariile facute de altii ! si vezi ca te-ai murdarit de engleza la gura,new york-ezule

 8. Eu pot sa spun ,,gonna” PTR ca sunt newyork-ez.In Lb engleză nu exista prescurtarea asta semidoctule.Dar probabil impresionezi vreo doi țărani cu engleză ta de balta .

 9. Domnule Nicodim Cristian ,va intreb si eu cateva lucruri in legatura cu acest caz si despre acest domn, Adrian Carabet, puteti sa ne dati imformatii despre legaturile stranse care le are domnul Carabet cu domnul deputat Militaru dupa timpul cand cel de urma era edil si mare smecher, imi amintesc ca cladirea actualmente depozit de cereale a domnului Carabet , a fost insusita de acesta pe timpul domnuluii Militaru , va mai rog sa ne imformati in legatura cu hectarele de pamant de la Cosoaia muncite de domnul Carabet inca de pe timpul domnului Militaru ,aceste pamanturi care nimeni nu stia de ele ca suprafata depasind suta de hectare erau trecute ca izlaz, fiind in posesia primariei dar propietarii adevarati erau cetatenii cartierelor Tamasesti,Cosoaia ,Parisesti, si pastrate abuziv de domnul Militaru si muncite de domnul Carabet , care este si proprieterul acestor hectare acum in urma punerii in posesie de catre primarie . fiind un drept al cetatenilor ai cartierelor mai sus amintite, domnul Carabet le-a cumparat cu niste sume de batjocura chiar a doua zi de la punerea in posesie. Dar intrebarea catre domnul Carabet este, oare daca dansul a muncit abuziv aceste pamanturi inainte sa le cumpere , subventia cine o incasa ca fiind uriasa? Asa ca domnule Nicodim , nu mai acuzati conducerea Primariei de acum si saltati imaginea unui patron de siloz de cereale care sa imbogatit pe sudoarea taranilor, pacalindu i la cumpararea produselor agricole, si vanzandu-le apoi dublu. Este un om arogant si un comerciant care nu este chiar cum il prezentati dvs consilierul dansului.

 10. Te-am ghicit dupa ortografie ,,Marin FLORESCU”!Esti MARIA GRAPINI !!!Doamna, nu va puteti abtine?Mai dati-ne cateva citate in romgleza dvs,va rugam!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*