liberinteleorman.ro

Cine este Florin Toma și ce vrea el ?

Advertisement

florin tomaPartidul Mișcarea Populară are, de luni bune, un președinte interimar, pe numele său Florin Toma. Acesta a venit ”de la centru” să centreze și să dea cu capul în organizația teleormăneană a PMP.

Când spunem că a venit, ne referim la modul scriptic, deoarece faptic nimeni nu l-a mai văzut la față de când a primit colindătorii la sediul partidului din Alexandria. Nu știm dacă Florin Toma țintește vreo funcție prin administrația locală sau e băgat la înaintare de amorul artei, fiindcă, dacă ar vrea performanță politică, s-ar afla ”pe baricade”. Probabil, apare în 2016, dar în cauzul alegerilor… PMP nu se îngrașă în ajun.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Zeci de credincioși au luat parte la procesiunea Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Crângu

Următorul articol

Povestea unui potcovar. ”Gaghe” nu se teme de ziua când nu va mai avea ”ață pe mosor”

Cele mai recente articole de Actualitate