liberinteleorman.ro

Cimitirul Eroilor a primit vizita oficialităților

21 mai 2015

Monica Vasilescu

ziua eroilor (2)Ziua Eroilor a constituit un prilej de recunoştinţă şi cinstire a memoriei eroilor căzuţi în marile conflagraţii mondiale, dar şi a celor morţi în Războiul de Independenţă. Așadar, autoritățile județene au mers la Cimitirul Eroilor din Alexandria, acolo unde s-a desfășurat ceremonia de omagiere a eroilor României, fără deosebire de naţionalitate sau confesiune, precum şi militari din alte ţări căzuţi la datorie pe teritoriul ţării.

ziua eroilor (1)La mormântul ostașilor s-au întâlnit prefectul judeţului Teleorman, Daniela Carmen Dan, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, senatorul Nicolae Mohanu, consilieri județeni și locali, directori de instituţii deconcentrate, reprezentanţi ai structurilor MAI, cadre militare în rezervă şi în retragere, dar şi membri ai partidelor politice, precum PSD, PNL, PC, PMP, UNPR.

Așa cum e obișnuința, oficialitățile au ținut alocuțiuni cu referire la ziua celebrată, iar la final reprezentanţii structurilor administrative din judeţ au depus jerbe de flori şi coroane la mormintele eroilor căzuţi pe câmpul de luptă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mascații s-au dus, din nou, peste medici

Următorul articol

Editză nu uită

Cele mai recente articole de Actualitate