liberinteleorman.ro

Cheltuieli exorbitante ale Direcției de Deservire, Pază și Protocol, subordonată Consiliului Județean Teleorman

21 februarie 2024

Direcției de Deservire, Pază și Protocol Teleorman, un serviciu public cu personalitate juridică sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman are un plan de achiziții scump pentru acest an.

Potrivit documentelor publice, una dintre cheltuielile notabile este în valoare de 900.000 RON pentru achiziționarea de mașini, echipamente și mijloace de transport. În plus, un alt contract menționat în Planul anual de Achiziții Publice 2024 al Direcției de Deservire, Pază și Protocol Teleorman prevede furnizarea de tractor și utilaje adiacente, inclusiv încărcător frontal, cușcă pentru lucru la înălțime, remorcă și graifer cu cupă, în valoare de 655.000 RON.

În contextul actual al preocupărilor legate de eficiența cheltuirii banului public, observăm că mai multe instituțiile subordonate consiliului județean sau primăriilor își gestionează resursele financiare cu „mână largă” fără a ști dacă acestea sunt în concordanță cu interesele și nevoile comunității locale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Inquam Photos / George Călin
Articolul precedent

Comasarea alegerilor: PSD și PNL – împreună la europene, separați la locale!

Următorul articol

Burse pentru karateka de la CSM Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate