liberinteleorman.ro

Cercetașii din Alexandria s-au alăturat campaniei de plantare a Romsilva

Monica Vasilescu

În zilele noastre, mai mult decât oricănd, este necesar să ne implicăm în activități menite să protejeze mediul înconjurător și să revigoreze natura, care are o tot mai mare nevoie de atenție din partea omenirii. Dacă autoritățile se lasă pe tânjală și taie copacii în loc să-i protejeze și să planteze acolo unde este cazul (cum se procedează în capitala de județ), copiii de la ONCR – Centrul Local Friends Alexandria au înțeles perfect că dacă fiecare om plantează azi un copac, mâine va respira aer mai curat și va trăi mai sănătos.

În plin sezon de sădire de pomi, cercetașii Alexandriei s-au alăturat acțiunii de împădurire a celor de la Romsilva, Direcția Silvică Teleorman, și au plantat, în pădurea de la Adămești, în jur de 40 de puieți fiecare. Cei mici au demonstrat astfel că, alături de îndrumătorii singurului centru pentru cercetași din capitala Teleormanului, Loredana și Robert Toc, sunt conştienți de rolul major pe care societatea îl are în protecţia şi recrearea mediului înconjurător. Întreaga echipă a cercetașilor, prin puterea exemplului, se află în spiritul protecţiei mediului și se implică activ în diverse activități despre societate.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Încă o medalie de argint pentru Teleorman. Diana Ciocoiu a obținut locul doi la olimpiada de Fizică

Următorul articol

O nouă performanță pentru județul Teleorman! Iannis Cristea a devenit vicecampion european la Karate

Cele mai recente articole de Actualitate