liberinteleorman.ro

Centrul Cultural Teleorman are director

25 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

elena popaDupă aproape trei ani de interimat, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman are director plin. Elena Popa, cea care a asigurat în tot acest timp, provizoriu, directoratul, a promovat concursul organizat de Consiliul Județean Teleorman, instituția de deasupra.

Domnia sa a obținut nota 8,74 la analiza proiectului de management și 9,18 la proba constând în interviu. Rezultatul examenului va fi aprobat, joi, în ședința ordinară a Consiliului Județean Teleorman.

Elena Popa este salariat vechi al Centrului Cultural, fiind contabilul instituției până la preluarea funcției de director interimar, imediat după ce fostul său șef, Timotei Stuparu, a devenit parlamentar.

popa elena

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Ana are mere Asa a fost examenul.Dupa ce ai trecut prin patul lui Stuparu 20 de ani ti-a expirat timpul .Poti sa fi si regina .prea tarziu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

De ce urlă doamna prefect ?

Următorul articol

Luni – ultima zi pentru vizarea carnetelor de rentă viageră

Cele mai recente articole de Actualitate