liberinteleorman.ro

Cenaclul muzical-literar ”Renașterea” revine

28 aprilie 2016

Monica Vasilescu

cenacluSub forma unui eveniment cultural menit să amintească de seratele de altădată, artistul Cătălin Filip propune iubitorilor de muzică bună o nouă seară plină de substanță, așa cum a făcut și la prima ediție, desfășurată anul trecut.

Cenaclul muzical-literar ”Renașterea” va cuprinde momente artistice demne de scenele importante, acordând atenție nu doar celor consacrați în domeniul culturii, ci și valorilor în curs de confirmare, tinerilor talentați pe care puțină lume îi ia în seamă. Ca atare, într-un concert în care se vor îmbina stilurile rock-pop-folk, dar și unele momente poetice, la Alexandria vor putea fi ascultați titanii muzicii folk-rock Mircea Baniciu, Gheorghe Gheorghiu și trupa Arhaic, dar și artiști locali ai momentului, printre care îi amintim pe Octavian Broșteanu, Ștefania Cristea, Adam Popa, Loredana Ionescu. În recital poetic se vor afla Mircea Domnaru și Virgil Ivan.

Spectacolul de cenaclu muzical-literar se va desfășura în data de 14 mai 2016, pe platoul Casei de Cultură din capitala Teleormanului și promite a fi unul dintre momentele culturale așteptate ale primăverii.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Prefectul de Teleorman l-a concediat pe cel mai bun om din instituție pentru că-i „strica imaginea de tehnocrat”

Următorul articol

Pompierii din Teleorman, acţiune „din suflet, pentru suflete de copii”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la