Cenaclul muzical-literar ”Renașterea” revine

în Cultură

Monica Vasilescu

cenacluSub forma unui eveniment cultural menit să amintească de seratele de altădată, artistul Cătălin Filip propune iubitorilor de muzică bună o nouă seară plină de substanță, așa cum a făcut și la prima ediție, desfășurată anul trecut.

Cenaclul muzical-literar ”Renașterea” va cuprinde momente artistice demne de scenele importante, acordând atenție nu doar celor consacrați în domeniul culturii, ci și valorilor în curs de confirmare, tinerilor talentați pe care puțină lume îi ia în seamă. Ca atare, într-un concert în care se vor îmbina stilurile rock-pop-folk, dar și unele momente poetice, la Alexandria vor putea fi ascultați titanii muzicii folk-rock Mircea Baniciu, Gheorghe Gheorghiu și trupa Arhaic, dar și artiști locali ai momentului, printre care îi amintim pe Octavian Broșteanu, Ștefania Cristea, Adam Popa, Loredana Ionescu. În recital poetic se vor afla Mircea Domnaru și Virgil Ivan.

Spectacolul de cenaclu muzical-literar se va desfășura în data de 14 mai 2016, pe platoul Casei de Cultură din capitala Teleormanului și promite a fi unul dintre momentele culturale așteptate ale primăverii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*