Cele mai bune jocuri de noroc din toate timpurile! 

în Timp liber

Norocul este un factor important în orice tip de joc de cazino. Există însă câteva modalități prin care îți poți reduce șansele de a pierde bani, sporindu-le pe cele de a câștiga. Una dintre aceste modalități este alegerea jocului potrivit aptitudinilor tale. Există anumite jocuri pe care, dacă le joci corect, te pot aduce mai aproape de sume impresionante sau jackpoturi colosale.

Însă nu doar câștigul este important pentru un jucător pasionat. Satisfacția este un alt factor decisiv deoarece, dacă îți va plăcea un joc și îl vei practica cu regularitate, abilitățile tale se vor îmbunătăți foarte mult. Iar pe măsură ce îți vei dezvolta aptitudinile de joc, vor crește și șansele tale e câștig. Iată deci cele mai bune jocuri de cazino în care te poți specializa.

Blackjack 

Unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din toate timpurile este jocul de 21, cunoscut și sub denumirea de Blackjack. Este un joc de cărți pe care trebuie să îl joci împotriva dealerului. Indiferent că joci jocul în varianta solo sau alături de alți participanți, scopul va rămâne mereu acela de a învinge dealerul. Rata de câștig la Blackjack este de aproximativ 49%.

Este unul dintre jocurile de cazino cu cele mai bune cote, însă învingerea casei sau a dealerului nu este un lucru ușor. Ceea ce face acest joc de cărți și mai special nu este doar hazardul, ci și aptitudinile implicate. Cu cât îți vei rafina și îți vei instrui abilitățile, cu atât vei avea șanse mai mari de a câștiga.

Un alt avantaj al jocului de Blackjack este regulamentul său scurt și extrem de ușor de reținut și de aplicat, aspect care transformă jocul de 21 în alegerea ideală atunci când vine vorba de o formă de divertisment relaxantă, care să nu îți solicite foarte multă energie mentală și să nu îți consume timpul cu dezvoltarea și aplicarea de strategii de joc.

Ruletă 

 Prima imagine care apare în mintea oricărui om care aude termenul „cazino” este ruleta. În esență, ruleta este un joc de noroc reprezentat de o roată cu 38 de numere pe ea. Numerele de la 1 la 36 sunt negre sau roșii, iar numărul 0 este verde. La ruletă, ca și în cazul pariurilor sportive unde este necesar să iei în calcul mai multe pronosticuri fotbal, trebuie să te gândești bine la probabilitatea ca numărul ales de tine să fie obținut la finalul învârtirii.

Orice număr pe care se oprește mingea este de obicei câștigătorul. De asemenea, poți paria pe mai multe numere și astfel îți vei crește șansele de a câștiga bani. Rata de câștig la Ruletă este de aproximativ 50%. În ceea ce privește opțiunile de pariere, poți paria dacă mingea va cădea pe o diviziune roșie sau neagră, ceea ce este un pariu sigur sau poți paria pe numere specifice, caz în care riscul este mai mare. Dar, în acest caz, dacă vei câștiga, recompensa va fi cu mult mai mare. Acest joc nu necesită multă abilitate, dar trebuie să știi cum să pariezi eficient și să îți gestionezi responsabil bugetul de joc.

Craps    

Craps-ul este un joc pe care îl poți juca oriunde, nu doar un cazinou. În esență, jocul de Craps implică o persoană care aruncă două zaruri și altele care pariază pe ceea ce urmează să se arunce. Nu este nevoie de multă abilitate pentru a juca craps, deoarece depinde mai ales de noroc. La fel ca la Ruletă, este important să pariezi banii în mod inteligent pe acest joc, char dacă, din perspectiva câștigului, jocul este unul extrem de generos având o rată de 50% câștig. Craps-ul este un joc care poate fi jucat oriunde și de aceea variantele de stradă ale jocului sunt deosebit de populare.        

Poker

Pokerul este un joc cu cote foarte diferite. În funcție de pariul plasat, poți câștiga sau pierde sume importante. Jocul de poker se joacă împotriva altor jucători, iar acesta este motivul pentru care abilitatea și nervii sunt cele mai importante calități ale unui bun jucător de poker. Acest joc este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino. Mai ales pentru cei cărora le place să-și arate abilitățile la jocurile de cărți. În Poker nu există niciun avantaj aplicabil la masa de joc, ceea ce intrigă și mai tare jucătorii experimentați și le sporește apetitul pentru acest tip de joc. Pokerul este un joc al abilităților dobândite și ar putea necesita mult timp pentru a-l stăpâni. Totodată, este și unul dintre cele mai interesante jocuri pe care le poți juca într-un cazino, iar câștigul unui meci de poker nu este doar satisfăcător, ci aduce și mulți bani.

Odată prezentată lista de jocuri recomandate, ține de tine să analizezi ofertele operatorilor prezenți în piață și să te bucuri de o experiență completă de joc acolo unde alegi să îți investești banii. Toate aceste jocuri prezentate mai sus sunt disponibile atât în cazinourile online, cât și în cele fizice, ceea ce îți facilitează și mai mult accesul la divertisment de primă clasă.

Deoarece jocurile de cazino sunt atât de populare, există o mulțime de cărți și site-uri cu reguli corespunzătoare fiecărui joc pe care ar fi util să le consulți înainte de a te aventura în lumea gamblingului pe bani reali. Iar dacă ești mai comod din fire și nu vrei să pierzi timpul documentându-te despre regulile fiecărui joc în parte, te poți limita la a citi instrucțiunile din pagina de jocuri a operatorului ales sau poți urmări scurte tutoriale video în care îți sunt explicați pașii de joc.

Dacă dorești să joci oricare dintre aceste jocuri, te puteți antrena în prealabil pe platformele care oferă versiuni gratuite și poți descoperi astfel care sunt cele mai bune strategii de urmat atunci când îți propui să fii tu cel care câștigă masa. Chiar dacă toate implică riscuri, acestea reprezintă o sursă remarcabilă e distracție și adrenalină, iar dacă îți calculezi bine jocul, poți obține bani frumoși din propria ta pasiune.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*