Cel care l-au iubit și l-au apreciat pe profesorul Constantin Țînțariu își vor putea lua rămas bun de la el marți, la biserica „Petru și Pavel” din Alexandria

în Actualitate

Carmen Dumitrescu

Un eveniment șocant și incredibil de trist a lovit comunitatea teleormăneană în ultimele zile, căci mulți au aflat cu durere și surprindere despre plecarea dintre noi a celui care a fost profesorul și istoricul Constantin Tînțariu. Se pare că decesul prematur a survenit în urma unor complicații cardiace și că situația nu s-a putut remedia, în ciuda vârstei nu foarte înaintate a domnului Tînțariu.

Noi l-am cunoscut și l-am apreciat ca pe unul dintre cei mai inteligenți membri ai PNL Teleorman și, nu de puține ori, i-am cerut ajutorul în elucidarea unor teme istorice legate de județul nostru, pe toată perioada în care a ocupat funcția de director al Direcției de Cultură Teleorman. Domnul Tînțariu a fost unul dintre cei mai competenți ocupanți de funcții de conducere în Teleorman și ne bucurăm că i-am putut mărturisi asta în timpul vieții. Avem convingerea că acest om deosebit ar mai fi avut multe de spus și de făcut, dacă divinitatea ar fi permis asta, dar în același timp, credem că a avut o viață plină, în care s-a putut cunoaște și împlini pe sine.

A lăsat, din păcate, în urma lui o familie îndurerată, care cu greu va trece peste șocul celor întâmplate și care nu poate înțelege de ce s-au întâmplat astfel lucrurile. De aceea, e important să fim alături de această familie greu încercată și să ne luăm rămas bun de la cel care a fost un om adevărat într-o mare de intruși. Trupul neînsuflețit va fi depus luni, după ora 18.00, în capela bisericii „Petru și Pavel” din Alexandria, iar cei care l-au apreciat și l-au iubit își vor putea lua rămas-bun în ziua de marți, 26 septembrie, de la 12.00, la biserica „Petru și Pavel” din Alexandria, unde va avea loc slujba de înmormântare.

Dumnezeu să-l odihnească!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*