liberinteleorman.ro

Cea mai înfocată fană a lui Dragnea a fost revocată din APP

25 august 2022

Cristiana Alcea, cea care este cunoscută pentru fanatismul față de Liviu Dragnea, a fost revocată din funcția de președinte al organizației de la Teleorman la doar o zi după ce APP a anunțat că fostul deținut, condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC, a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele în comunicatele și acțiunile partidului.

Președinte al A.P.P. Teleorman (Alianța pentru patrie) a fost numit Alexandru Chiriac, antreprenor român de succes, după cum se precizează într-un comunicat de presă remis de reprezentanții formațiunii.

Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu nu mai sunt în relații bune. Dragnea a trimis un mesaj pe un grup intern de partid, în care a explicat ce l-a motivat să se îndepărteze de partidul pe care l-a înființat și l-a atacat pe Codrin Ștefănescu susținând că acesta este ghidonat de niște oameni de afaceri cu diverse interese și nu mai vede interesul partidului.

Codrin Ștefănescu susține că i-a iertat multe lui Liviu Dragnea și aștepta să se implice mai mult în noul partid, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult Codrid Ștefănescu susține că Liviu Dragnea stătea la masă cu șefii din SRI și DNA, în timp ce, public, se lupta cu ”statul paralel”.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Expoziție fotografică: „Alexandria în imagini de arhivă”

Următorul articol

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit – Pompierii din Teleorman acționează

Cele mai recente articole de Actualitatea politică