liberinteleorman.ro

Ce spune PROFI despre viermii găsiți în pui de către un client

17 august 2018

Monica Vasilescu

Zilele trecute, un client al supermarketului PROFI din centrul Alexandriei, lângă Școala nr. 5, a reclamat faptul că a descoperit viermi în carnea de pui la rotișor pe care o cumpărase, după cum puteți citi aici. În urma imaginilor apărute în presă, reprezentanții magazinului nu au negat întâmplarea și ne-au comunicat că au luat măsuri suplimentare de control, fiind preocupați de menținerea siguranței alimentare. (Menționăm că din partea OPC Teleorman nu am primit, încă, nicio reacție, în urma solicitării unui punct de vedere scris).

”Cu privire la articolul https://liberinteleorman.ro/in-atentia-opc-teleorman-piept-de-pui-cu-viermi-la-supermarketul-profi-din-centrul-alexandriei/, vă transmitem următoarele precizări:

Suntem permanent preocupaţi de menţinerea siguranţei alimentare şi avem proceduri foarte stricte în această privinţă.

În ciuda faptului că avem un sistem de verificări bine pus la punct, care include până și mistery shoppers, persoane sosite în magazine aparent în calitate de cumpărători dar care, în realitate, sunt auditori exigenti, câteodată apar și situații de care aflăm doar de la clienții noștri, ale căror observații le apreciem.

Ca urmare a sesizării primite din partea clientului, vă comunicăm că am luat de îndată măsuri suplimentare de control. Mulțumim! Magazinele Profi.”

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

#FărăPenali în Teleorman

Următorul articol

Deputat de Diaspora către Carmen Dan: ”Mai aveți în dumneavoastră o fărâmă de demnitate și omenie și să vă dați demisia?”

Cele mai recente articole de Actualitate