Ce-i lipsea Alexandriei… rețea publică de WI-FI

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

Monica Vasilescu

wifiSigur, sigur, când ne uităm pe străzile Alexandriei ne trece prin cap că tot ce îi lipsește orașului ar fi o rețea publică de internet, la care să ne conectăm în moment ce admirăm craterele din asfalt, câinii de pe drumuri sau blocurile vopsite după putința și dorința fiecărui cetățean.

Așa se face că, în vederea stimulării cetățenilor, în special a tinerilor, să petreacă cât mai mult timp în aer liber, Autoritatea Publică Locală va asigura suport de internet gratuit tuturor cetăţenilor în sistem wireless în locațiile principale din municipiul Alexandria.
Nu știm, momentan, cât costă toată tărășenia și ce operator se va ocupa să o facă funcțională, dar avem certitudinea că finanțarea înființării rețelei WI-FI pentru utilizare publică se va face din bugetul local al municipiului Alexandria, fiindcă e musai să ne punem tichie de mărgăritar.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*