liberinteleorman.ro

Ce fac angajații Primăriei Alexandria pe banii noștri? Consilierul juridic Adelina Simulescu postează pe Facebook realizările PSD în timpul programului de lucru

3 aprilie 2019

Carmen Dumitrescu

E cunoscut faptul că angajații instituțiilor publice din Teleorman câștigă mult mai mulți bani decât pot cheltui. Practic, statul e cel mai generos angajator al județului își recompensează oamenii cu sume lunare cuprinse între 14.000 și 3.900 de lei, sume pe care un angajat din mediul privat în Teleorman nu le vede nici în câteva luni bune de muncă asiduă. Totuși, dacă s-ar și munci de banii ăștia, cumva ar fi justificată generozitatea, pentru că, până la urmă, instituțiile au pe mână toată bunăstarea județului. Dar despre o bunăstare efectivă a județului nu s-a putut vorbi niciodată, așa că mulți dintre noi puteam presupune că în cadrul instituției sunt, mai degrabă, recompensate personajele cu rol în campaniile electorale ale partidului unic.

Ei bine, se pare că nu greșim prea tare și e suficient să ne uităm pe pagina de Facebook a oricărui angajat al Consiliului Județean Teleorman sau al Primăriei Alexandria pentru a remarca puternica afinitate cu principiile și valorile pesediste, transpuse în minciuni vizibile fără efort. Și astăzi luăm, la întâmplare, cazul consilierului juridic Adelina Simulescu, care stă și prin jilțul de consilier județean, atunci când partidul o cheamă la ordin. Adelina e o figură cunoscută a campaniilor electorale pesediste în Teleorman, fiind una dintre membrele de partid care și-a făcut rodajul în organizația de tineret a PSD. Tocmai de aceea ni s-a părut interesant să o vedem angajată consilier juridic în Primăria Alexandria și, în consecință, beneficiară a unui salariu foarte bun.


Locul Adelinei Simulescu în organigrama Primăriei Alexandria

Dar ce face Adelina Simulescu în timpul programului de lucru? Ei bine, ea nu stă degeaba. Ea aduce „veștile bune” legate de faptul că „România va redeveni grânarul Europei”, amintește oamenilor că PSD a avut un rol major în aderarea României la NATO, povestește despre investiții majore, care se întâmplă doar în capul ei și în revistele de partid și, nu în ultimul rând, amintește constant publicului său că Teleormanul este „mândria țării”, ilustrând asta cu un articol din online.psd.ro. E foarte interesant cum se pot câștiga banii ușor în Teleorman și, în același timp, e dezamăgitor să vezi cum oamenii din instituțiile publice, care ar trebui să muncească la birou, nu fac altceva decât să petreacă vremea pe Facebook și să posteze realizările care se întâmplă preponderent doar în mintea lor, în loc să facă efectiv eforturi ca ele chiar să se întâmple… Mai ales că Adelina e angajată a compartimentului de Achiziții Publice.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un elev de la Liceul Rulmentul din Alexandria își acuză mai mulți colegi de faptul că l-ar fi supus unor pervesiuni sexuale

Următorul articol

PNL Teleorman anunță miting mare, cu Rareș Bogdan în frunte

Cele mai recente articole de Actualitatea politică