Cătălin Filip și Nicușor Lina au susținut un duet de excepție în Berărie

în Cultură

IMG_4091Carmen Dumitrescu

După ce a bifat un prim concert în Berăria lui Nae, Cătălin Filip s-a întors cu un nou spectacol în singurul loc din Alexandria în care muzica de calitate are un statut special. Evenimentul s-a petrecut în seara de 24 octombrie, artistul bucurându-se de o nouă revedere cu prietenii săi de suflet, fapt care l-a determinat să cânte cu și mai multă pasiune decât data precedentă. Mai mult, pentru că s-a simțit confortabil și pentru că a simțit din plin aprecierea publicului, Cătălin Filip a plusat și l-a invitat alături de el pe Nicușor Lina, lângă care a susținut un duet de excepție. S-au cântat piese foarte cunoscute de la Compact, Florin Chilian, Smokie, Mauro, Poesis și Gary Moore, iar publicul i-a aclamat minute în șir pe cei doi artiști, care s-au completat unul pe celălalt într-un mod incredibil. De altfel, o colaborare dincolo de prietenie se întrezărea de mai mult timp și, chiar dacă în acest moment Cătălin Filip pregătește o tânără interpretă pentru a-i fi alături în spectacole, noi sperăm ca duetele cu Nicușor Lina să continue. În berărie sau în afara ei. Ca și mențiune specială, trebuie spus că prietenii lui Nicușor Lina au putut constata, cu o reală bucurie, faptul că pentru prima dată, după mult timp, acesta s-a descătușat din punct de vedere muzical și a reușit să susțină câteva momente incredibile, în care muzica acaparase în totalitate artistul.

Ca de obicei, publicul prezent a fost numeros și a știut să se bucure de concert, aplaudând minute în șir performanțele celor doi artiști și exprimându-și speranța că evenimentele de acest fel vor continua în Berăria lui Nae, care a devenit de ceva vreme o veritabilă oază culturală a Alexandriei.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*